Пазя се от усложнения при диабет със зеленчуци

аз имам диабет тип 2 и пазя много строга диета

Зеленчуците пазят от усложнения при диабет
Зеленчуците пазят от усложнения при диабет

Имам диабет тип 2 от поне 20 години. Преди това не знам колко време съм била болна, защото разбрах за тази болест, тъй като ми правеха изследвания за операция от апандисит. В първия момент много се притесних. Направо се вцепених, защото бях и по-млада, и не знаех нищо за диабета. Мислех си, че болните от диабет не излизат никъде и по цял ден лежат. истината е, че нямах никаква информация, нито пък знаех нещо за тази болест.

малко по малко започнах да се интересувам, да чета, да разпитвам познати, лекари и близки, които имат някакъв опит с това заболяване. С годините се научих не само да се пазя от усложненията, но и да ги предотвратявам. През всичкото това време съм яла сладко 6 или 7 пъти, но са по-малко от пръстите на ръката ми. Забравих за вафлите, тортите и всички сладки неща, които преди обичах. Не ям дори и подове, или ако го правя, се случва пак много рядко. Диетата ми е само от зеленчуци и пълнозърнести храни, понякога, които също пазят от усложнения при диабет.

Билките също пазят от усложнения при диабет и с годините се научих и тях да ползвам. Затова не се замислих много, когато трябваше да взема капките Диабетал. Те ми помагат да държа кръвната си захар в нормални норми. не ми липсва нищо от онова, което съм яла преди, защото правя различни ястия от месо и зеленчуци. С помощта на тази диета не само отслабнах, но и не напълнях отново и не си причиних никакви усложнения при диабет.

Валя Йорданова от Пловдив

 

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268

За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Споделете статията

Добавете коментар