С диабета шега не бива

Когато се разболях от диабет, аз бях една много дебела жена, която ядеше когато и каквото иска

diabet

След като разбрах, че имам диабет тип 2, аз преминах на диета. И така съм вече 6 години. Преди 6 години аз тежах 115 килограма. Между другото имах и високо кръвно налягане, както и проблем с бъбреците.

Изглежда, без значение е какво правя, но явно за да се оправят нещата с диабета, не е достатъчно само да отслабна. Сега, след много усилия от моя страна, аз тежа 87 килограма, и те пак са в повече за моите заболявания.

Според моя лекар, аз се справям добре с диабета, но аз не съм доволна от цифрите. Искам захарта ми да бъде по-ниска и килограмите ми по-малко.

Вървя повече, опитвам се да упражнявам повече. Следя за приема на въглехидрати. Предполагам, че съм прекалено нетърпелива – искам нещата с диабета да се оправят СЕГА! Искам да отслабна още, знаейки, че това ще помогне както на диабета ми, така и на нивата на кръвната захар. Аз взимам капките Диабетал, доволна съм от тяхното действие, но чувствам, че това не е достатъчно. Чак сега разбирам, че с диабета, а и със здравето по принцип, шега не бива. Сега, колкото и да се старая, нещата се случват бавно. Но, по-важното е, че се случват.

Лилия Ванева

 

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268

За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Споделете статията

Добавете коментар