Как ще ви помогне

Диабетал ще ви помогне да регулирате кръвната захар. Диабетът е сериозно заболяване, което изисква постоянни грижи и внимание

Това е болест, която може или да бъде наследена или причинена от небалансирана диета и стрес. Освен с предписаните от личния лекар лекарства, нивото на кръвната захар може да се контролира и  с прилагането на капките Диабетал. Как ще ви помогне Диабетал и защо трябва да изберете капките за овладяване на диабета като помощно средство в борбата с високата кръвна захар?

Билковият препарат Диабетал подобрява метаболизма на кръвната захар. Препоръчително е капките Диабетал да бъдат приемани редовно като част от диетата, която болните от това заболяване задължително трябва да спазват. Редовната употреба осигурява хранителни вещества за панкреаса, които са необходими за освобождаването на инсулина. Като допълнителен плюс от правилната, достатъчно дълга и навременна употреба на капките Диабетал трябва да се отбележи и намаляването на теглото. Билковата комбинация ще успокои апетита и ще обуздае и най-ексцентричните стомаси.

Не може да не отбележим, че почти всички лекарства за диабет имат билкови аналози или поне са били вдъхновени от лечебните треви. В този ред на мисли употребата на капките Диабетал е не само оправдана, но и задължителна. При редовна употреба на капките при Диабет тип 2 се наблюдава спад на кръвната захар до 6-7.

Капките Диабетал са един ефективен билков блокер на въглехидратите.

Освен всичко изброено този билков препарат ще:

 – понижи острата гликемия и инсулинемия на хора с диабет тип 2

 – намали нивата на хормоните на стреса

 – играе ролята на сенсибилизатор на инсулин 

И не на последно място: част от билките, от които са направени капките Диабетал се свързват с чревните ензими, които разграждат въглехидратите в организма. Тези ензими, наречени алфа-глюкозидази, превръщат въглехидратите от глюкоза в захар, която циркулира в целия организъм. Когато ензимът се свързва с билковия екстракт, а не с въглехидратите, след това по-малко глюкоза попада в кръвния поток, което води до понижава кръвната захар и нивата на инсулина.